Hallo, Max

Max

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Max op social media:
Naam:
Max
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
7 jaar en 3 maand
Ras:
Duitse Herdershond
Referentie:
20231042

Max is een Duitse herder reu, een echte prachtverschijning. Deze mooie jongen werd afgestaan wegens agressie, welke zich vooral uitte in stresserende situaties en territoriumdrang. Max durfde bijten naar bezoek in huis of vreemde mensen die hem (en z'n baasje) benaderen. Mits correcte begeleiding is dit zeker en vast te vermijden en trainen.

Max is een zenuwachtige jongen, het stressvolle asielleven is dan ook niets voor hem. Ook hier durft hij te happen als de stress van bv het in en uit het hok gaan en de blaffende honden hem te veel worden. Hij kent perfect een muilkorf, dit helpt hem om op de meest stresserende momenten meer rust te vinden. Eens weg van het hok doen we de muilkorf uit en is er geen probleem.Hij kan goed wandelen, maar durft af en toe nog wel wat trekken. Deze actieve jongen heeft nood aan grote wandelingen en voldoende uitdaging. Hij is enorm leergierig zoals een echte Herder en kent al een aantal commando's. Apporteren doet hij als de beste en ook van water is hij zot. Verder is Max heel lief en een echte knuffelaar als hij je goed kent. Hij is het leven in huis goed gewoon, hij is zindelijk en was het gewend om alleen te blijven, hij zat dan los in huis en beet niets stuk.Max heeft een duidelijke begeleiding nodig met een eigenaar die hem voldoende structuur, maar ook veel  liefde geeft.

Wil jij met Max aan de slag? Vul dan de adoptieaanvraag in via de website:  www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie en wij nemen dan met u contact op.

 

Max verblijft momenteel in:

Dierenbescherming Mechelen
MECHELEN
Dierenbescherming Mechelen
Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen