Hallo, Maxine

Maxine

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Extra groot
Deel Maxine op social media:
Naam:
Maxine
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
5 jaar en 2 maand
Ras:
Duitse Herdershond
Referentie:
2023007

Ze had geen naam.

Jarenlang bleef ze ongezien in een kennel zonder deur. Pas nadat ze daaruit werd gered, maakte ze haar eerste vriendin. Die keek haar in de ogen, glimlachte en noemde haar Maxine. Vervolgens nam ze haar mee naar huis.

Het voorbije jaar leerde Maxine hoe het voelt om liefde en vriendschap te ontvangen. Geleidelijk stelde ze zich open, en nu toont Maxine ook de kunst om ongeremd lief te hebben en vertrouwen te schenken. Maxine vertoont een bewonderenswaardige veerkracht en een ongeëvenaarde levenslust. Nu ze klaar is voor de zoektocht naar een permanente thuis, voelen we ons vereerd om haar hierbij te mogen ondersteunen.

Voor Maxine gaan we op zoek naar een rustige leefomgeving met een afgeschermde tuin, waarin Maxine verder kan ontdekken hoe het voelt om hond te zijn.

Haar droomvriend is een rustige volwassene die even zoekende is naar een maatje voor het leven: iemand met een liefdevolle benadering die bereid is om Maxine de tijd en ruimte te geven om zich te ontplooien.

Wie interesse heeft, toont zich liefst bereid om de tijd te nemen om Maxine te leren kennen. We bieden jullie graag de kans om elkaar verschillende keren te ontmoeten, eer er een besluit tot adoptie wordt gemaakt.

Uit veiligheidsoverwegingen wordt Maxine niet geplaatst in een gezin met kinderen of andere huisdieren.

Maxine, welkom in De wereld van Nellie.

In De wereld van Nellie gaan honden op zoek naar een liefdevolle thuis. Deze honden blijven bij hun gezin tot we een geschikte adoptant vinden. Maxine verblijft momenteel in Schilde. Kennismakingen gebeuren altijd op afspraak en in het bijzijn van de coach die deze hond voor, tijdens en na de herplaatsing opvolgt en ondersteunt.

 

Interesse? Vul de vragenlijst in op onze website (https://togetheralive.be/ta-vragenlijst/), wij nemen contact op met jou.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

 

Meer informatie over Together Alive vzw: https://togetheralive.be/

Meer informatie over De wereld van Nellie, een project van Together Alive vzw: https://togetheralive.be/de-wereld-van-nellie/

 

Maxine verblijft momenteel in:

Together Alive vzw - De wereld van Nellie
RAMSEL - HERSELT
Together Alive vzw - De wereld van Nellie
Bekijk alle dieren van Together Alive vzw - De wereld van Nellie