Hallo, Dizzy

Dizzy

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Nee
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Nee
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Dizzy op social media:
Naam:
Dizzy
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
5 jaar en 9 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
10808

Dizzy is een extreem lief en zachtaardig mannetje, dat het geweldig vindt om gepamperd en geknuffeld te worden door zijn vaste vrijwilligster. Hij gaat vlot mee op wandel, zonder trekken aan de lijn. We weten dat hij niet graag alleen in de speelweide vertoeft bij ons, waardoor hij ook niet geplaatst wordt om hoofdzakelijk in de tuin te leven. Dizzy is een echt binnenhuishondje dat graag bij zijn gezin verblijft. Tijdens de wandeling pauzeert deze reu graag eens voor een knuffelsessie met zijn begeleider.We weten dat Dizzy samenleefde met andere honden, maar we weten ook dat de honden niet samen in één ruimte zaten. Dizzy kan geplaatst worden bij andere honden, mits een voorafgaande kennismaking in ons asiel. Hij wordt niet geplaatst bij katten of andere kleine dieren.

Gelet op zijn zachtaardige karakter, kan Dizzy bij kinderen geplaatst worden.

Dizzy heeft het moeilijk met autoritten.Dizzy werd geadopteerd, maar werd na enkele dagen teruggebracht omdat het niet lukte bij het opvanggezin thuis. Deze reu blijkt het moeilijk te hebben met alleen thuisblijven, en probeert daarbij te ontsnappen. Alleen blijven in de tuin is zeker geen optie, en ook binnenshuis kan hij deuren openen. We zoeken dan ook een adoptant die vaak thuis is, zodat Dizzy niet teveel alleen moet thuisblijven, en die bereid is om te werken aan dit gedrag, zodat hij na verloop van tijd langer en langer alleen thuis kan blijven. 

 

Voor Dizzy zoeken we een rustige thuis, binnenshuis, bij mensen die tijd hebben voor hem, aangezien hij graag in het gezelschap van mensen vertoeft.Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure op https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/ , vul de vragenlijst in en kom vrijblijvend kennismaken!

Dizzy verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis Brugge
BRUGGE
Het Blauwe Kruis Brugge
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge