Hallo, Louis

Louis

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Louis op social media:
Naam:
Louis
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
5 jaar en 8 maand
Ras:
Duitse Herdershond
Referentie:
20212291

Ter adoptie: Louis Duitse herder reu geschatte geboortedatum 18/06/2018Louis kwam bij ons na loslopend te zijn gevangen. Hij was wel gechipt, maar de chip stond nergens geregistreerd waardoor we geen baasje konden traceren. Ook blijkt niemand hem te missen...Nochtans is Louis een hele knappe en aangename woef.

Of hij echt met andere honden kan samen leven weten we niet zeker, wel kan hij netjes langs andere honden door wandelen hier.Hoe zijn gedrag met katten is, is ongekend.Grotere kinderen (plus 15 jaar) moet lukken.We vermoeden dat hij vroeger veel zal hebben opgesloten gezeten in een kleine ren, want hij vertoont hier bij ons al sinds dag 1 toertjes draaien en staart happen...

Natuurlijk, deze knappe kerel heeft meer nodig dan gewoon wat buitenlucht en eten en drinken...

Deze kerel wil heel graag een bezigheid in z'n leven, net zoals zovele herders!Met z'n baasje dingen ondernemen, een ruime tuin om in te rennen, trainen met z'n baasje op allerlei; samen op uitstap, .... .... .... Meer moet dat niet zijn:)Nu is het de vraag natuurlijk wie ook op zoek is naar een leuk hondenvriendje om al deze zaken te ondernemen? Louis is er helemaal klaar voor!!! Jij ook?Stuur zeker jouw mailtje naar sofie@vzwdiereninnood.be met een duidelijk beschrijf van jouw thuissituatie alsook waarom je denkt dat jij en Louis de ideale match kunnen zijn!

Let op: het is vreselijk druk dus soms kan het even duren eer je een antwoordje ontvangt op jouw mailtje. Sorry hiervoor!Delen mag natuurlijk ook!

 

Louis verblijft momenteel in:

Dieren in Nood Vzw
OPHOVEN
Dieren in Nood Vzw
Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw