Hallo, Nahele

Nahele

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Nee
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Nahele op social media:
Naam:
Nahele
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
4 jaar en 3 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
2023016

In De wereld van Nellie gaan honden op zoek naar een liefdevolle thuis. Deze honden blijven bij hun gezin tot we een geschikte adoptant vinden. Nahele verblijft momenteel in Oud-Heverlee. Kennismakingen gebeuren altijd op afspraak en in het bijzijn van de coach die deze hond voor, tijdens en na de herplaatsing opvolgt en ondersteunt.

Nahele (spreek uit ‘Naelee’) zoekt een nieuwe thuis.

3,5 jaar geleden kwam Nahele vanuit Griekenland in een liefdevol gezin terecht. Niet alles liep van een leien dakje met dit prachtige en slimme meisje, maar met geduld, liefde en de juiste begeleiding groeide Nahele uit tot een stabiele hond met enkele kwetsbaarheden.

Helaas zijn de omstandigheden in het gezin veranderd waardoor onvoldoende in de behoeften van Nahele kan voorzien worden. Haar zoektocht naar een nieuw gezin begint...

Nahele is een rustige en lieve hond die graag lange wandelingen maakt. Enkel het blokje om is voor haar onvoldoende. Wandelen doet ze ontspannen en rustig.

Ze hecht zich enorm aan de mensen met wie ze samenleeft. Naar mensen die ze die ze nog niet kent, is ze terughoudend. Ze heeft tijd nodig om vreemde mensen te leren kennen, maar eens ze jou in haar hart gesloten heeft, ben je haar beste vriend.

Voor Nahele zoeken we een rustig gezin zonder jonge kinderen. Een gezin met een druk sociaal leven is niks voor haar. Geef haar maar de rust van het platteland of een rustige buurt waar ze lange snuffelwandelingen kan maken.

Nahele heeft een zelfstandig karakter en zal zich het beste voelen bij iemand die consequent is, haar duidelijkheid en voorspelbaarheid kan bieden. Maar wat ze vooral nodig heeft, is iemand die haar respecteert, die haar ruimte geeft, een geduldig iemand met een groot hart die liefdevol met haar communiceert.

Nahele, welkom in De wereld van Nellie.

 

Interesse? Vul de vragenlijst in op onze website (https://togetheralive.be/ta-vragenlijst/), wij nemen contact op met jou.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

 

Meer informatie over Together Alive vzw: https://togetheralive.be/

Meer informatie over De wereld van Nellie, een project van Together Alive vzw: https://togetheralive.be/de-wereld-van-nellie

Nahele verblijft momenteel in:

Together Alive vzw - De wereld van Nellie
RAMSEL - HERSELT
Together Alive vzw - De wereld van Nellie
Bekijk alle dieren van Together Alive vzw - De wereld van Nellie