Hallo, Marie

Marie

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Marie op social media:
Naam:
Marie
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
0 jaar en 8 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
20240043Marie is een teefje van 6,5 maand jong. We zoeken voor haar een baasje met de nodige ervaring en iemand die bereid is om

haar de nodige begeleiding te geven. Marie is super schattig en we zijn ervan overtuigd dat bij het juiste baasje Marie zal uitgroeien tot een zeer trouwe en liefdevolle hond. Maar in alle eerlijkheid heeft Marie ook nog wat werkpuntjes, ze heeft nood aan iemand die samen met haar de weg wil bewandelen die ze nog af te leggen heeft en die haar daarbij door dik en dun zal steunen! De gezinssituatie waar Marie in verbleef gaf haar heel veel stress, hierdoor was ze snel overprikkeld en dan reageerde ze door te bijten. Om die reden plaatsen we haar niet bij kinderen, ook niet bij tieners of ergens waar ze regelmatig met kinderen in contact zou komen. Marie heeft ook enorme verlatingsangst en kan ook niet alleen blijven. Hier gaat dan ook veel geduld en liefde voor nodig zijn om haar hier bij te helpen. Momenteel is ze nog niet 100% zindelijk maar op korte tijd heeft ze hier al enorme stappen vooruit gezet. Uiteraard heeft Marie ook heel veel positieve punten!! Ze is enorm trouw, makkelijk trainbaar en ze kent ook al enkele commando’s. Ze houdt ook enorm van snuffelwerk! We zoeken voor haar een rustige thuis met zo weinig mogelijk prikkels. Een grote tuin waar ze zich kan in uitleven is ook zeker een vereiste.

Voor meer info contacteer onze hondenverantwoordelijke Myriam op het nummer 0492/04 14 71. Het heeft geen zin om te reageren op dit bericht omdat adopties steeds via de hondenverantwoordelijke moet gaan. Zij werkt ook voltijds dus het zou kunnen dat zij de oproep niet onmiddellijk kan beantwoorden spreek dan iets in of probeer later opnieuw.

 

Marie verblijft momenteel in:

Dierenasiel Unco Jerry Kempen VZW
WESTERLO
Dierenasiel Unco Jerry Kempen VZW
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Unco Jerry Kempen VZW