Hallo, Charlie

Charlie

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Charlie op social media:
Naam:
Charlie
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 2 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
102

Charlie - Mechelse Herder - Reu

Hey hoi allemaal,

Ik ben Charlie, de Mechelse herder. Over mijn leeftijd bestaat veel discussie, maar dit zullen de medewerkers wel uitleggen als u met mij komt kennismaken. Ik ben samen met mijn (waarschijnlijke) broertje Humphrey in beslag genomen. Toen wij binnen kwamen waren wij heel mager en was onze vacht in slechte conditie. Eindelijk mogen wij op zoek naar ons gouden mandje. 

 

Ik loop bijna perfect aan de lijn, ook al kende ik dit een paar maanden geleden niet. Ik trek niet aan de lijn, maar ik loop soms achter mijn vrijwilliger omdat ik wat onzeker ben. Daarnaast heb ik alles gezien wat er gebeurt rondom mij. Ik ben heel alert, maar als ik mij op mijn gemak voel, leg ik mij rustig op de grond en wacht tot mijn vrijwilliger weer wil vertrekken. Wat ik van honden vindt?Daar ben ikzelf nog niet aan uit. Humprey vind ik geweldig, maar onbekende honden vind ik maar vreemd en gevaarlijk (kan op getraind worden).

 

Ik knuffel enorm graag en krijg graag kusjes. Mijn ideale baasje heeft daarom ook een groot hart nodig! Maar wat ervaring kan geen kwaad, aangezien ik mij begin te frustreren in het asiel.

 

Iets wat ik niet ken is spelen. Ik snap niet waarom honden achter een bal aanrennen voor hun plezier, dus dit wil ik graag leren van mijn nieuwe baasje. 

 

Nu, dit was ik en wie ben jij? Heb jij ervaring met het opvoeden van Mechelaars, heb jij een groot hart,... Dan ben jij de juiste persoon voor mij!

EN een tuin kan zeker geen kwaad!

 

Gelieve bij interesse een mailtje te sturen naar lommel@blauwe-kruis.be met een beschrijving van uw gezins-, woon- en werksituatie.

 

Charlie verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van België - Lommel
LOMMEL
Het Blauwe Kruis van België - Lommel
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van België - Lommel