Hallo, Boef

Boef

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Deel Boef op social media:
Naam:
Boef
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 4 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
120240104

Check Boef ook op onze website: https://dierenasielsinttruiden.be/dieren_in_het_asiel/boef/ en vul hier een vragenlijst in bij interesse!

Achtergrond

Deze kleine man is Boef. Hij kwam als vondeling bij ons terecht. Hij lijkt eerder een kruising terriër en er lijkt wel 'Shnauzer' in z'n genen te zitten. Z'n geboortedatum wordt geschat op januari vermits hij nog melktanden had bij vondst. Hij zal ongeveer 50 cm hoog worden en is ruwharig.

Karakter

Momenteel verblijft Boef in een pleeggezin. Uit de informatie van hen en de testjes die hij onderging in het asiel, is toch wel wat info naar boven gekomen!

Boef is geen schoothondje of hondje dat geschikt is voor onervaren baasjes. Hij zit boordevol energie en hij heeft echt wel de nodige uitdaging nodig om tot rust te komen! Het is een sportieveling die ruimte en beweging nodig heeft om zijn fysiek en mentaal evenwicht op pijl te houden. 

Plaatsing

Het is een klein formaatje met een groot karakter! Hij heeft echt wel een consequente opvoeding en sturing nodig. Deze sturing aanvaardt hij moeilijk. Duidelijke regels en grenzen, met een consequente, beloningsgerichte aanpak en voldoende beweging zullen hem en z'n baasjes veel plezier bezorgen! 

Hij kan geplaatst worden in een thuis zonder andere dieren of waar men al een grote (!), zelfzekere en volwassen teef heeft die hem kan sturen. Ook met katten kan hij opschieten.

Door zijn pittig karaktertje wordt hij niet bij kinderen geplaatst. 

Boef verblijft momenteel in:

Vzw Dierenvrienden St-Truiden
SINT-TRUIDEN
Vzw Dierenvrienden St-Truiden
Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden