Hallo, Stan

Stan

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Groot
Deel Stan op social media:
Naam:
Stan
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
9 jaar en 7 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
11092

Deze hond werd afgestaan aan ons asiel wegens persoonlijke redenen. Hij kan vlot mee met de wagen en is zindelijk in huis. Alleen thuis blijven zou geen probleem zijn, maar mogelijks moet dit opnieuw opgebouwd worden in een nieuwe omgeving.

In het asiel leren wij Stan kennen als een lieve, aanhankelijke en mensgerichte hond. Hij heeft aandacht voor zijn begeleider, en wandelt aan de lange lijn rustig mee. Hij geniet enorm van snuffelwandelingen. Ook is hij heel voedingsgericht, en doet hij veel voor een snoepje. Aan de korte lijn durft hij wel trekken aan de lijn.

 

🐶 Stan leefde enkele samen met een andere (grote) hond, zonder problemen. Kleine hondjes zouden geen match zijn. Een match met een andere (grote) hond kan dus uitgetest worden in ons asiel.

🐱🐰 Gezien zijn reactie op het zien van katten of konijnen, plaatsen wij Stan niet bij katten of andere kleine dieren.

👶 Kinderen zijn geen enkel probleem voor deze lieve loebas. Evident verwachten we dat de kinderen correct kunnen omgaan met een hond.

🏡 Er werd ons gemeld dat Stan durft uitbreken wanneer hij daar de mogelijkheid toe heeft. Een goed omheinde tuin is dus een must.

 

👉 Voor deze senior zoeken we een adoptant die hem een rustige thuis kan bieden, waar hij naar hartenlust kan rondslenteren in de tuin en waar hij regelmatig nog een wandeling krijgt. Stan is echt een gezelschapshond, die graag in het gezelschap van zijn mensen vertoeft.

 

💌  Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure via https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/, vul het aanvraagformulier in (https://blauwekruis-brugge.be/asiel/formulier-interesse-in-een-dier/) en indien je in aanmerking komt, bellen wij je op voor een kennismaking.

Stan verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis Brugge
BRUGGE
Het Blauwe Kruis Brugge
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge