Hallo, Tarzan

Tarzan

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Ja
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Tarzan op social media:
Naam:
Tarzan
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
3 jaar en 1 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
390

SMALLE stafford - °24/4/2021 - Reu (gecastreerd) - 30 kg.

TARZAN kwam bij ons door de verhuis van zijn baasje, voor het werk, naar het buitenland.TARZAN heeft een lange neus en een smal lang lijf voor een stafford, we vermoeden dus iets van kruising. Hierdoor ziet hij er ook minder intimiderend uit.TARZAN is een knuffelaar, eens hij je kent, maar hij is nog zeer ONZEKER in nieuwe situaties. Dan wilt hij letterlijk weglopen: een sterk baasje voor te wandelen en een omheining zijn dus een must. 

Aan zijn zelfvertrouwen is zeker te werken, hij heeft hier bij ons al veel vooruitgang mee gemaakt. En we verwachten dat deze evolutie in een huislijke omgeving zeker nog (sneller) door kan gaan.TARZAN heeft steeds samen geleefd met kinderen, dit was nooit een probleem. Hij was hun grote knuffel vriend. Tarzan kan dus zeker opnieuw samenleven met kinderen die ervaring hebben met honden en begrijpen dat hij in het begin tijd zal nodig hebben.

Hij is geen fan van plassen.

Als hij te fel gespeeld heeft is hij soms wat stijf in de heup maar dit gaat met een dagje rust vanzelf over, mogelijk is dit wel een zwak punt als hij ouder wordt.TARZAN heeft geen ervaring met andere honden, voor zijn rust verkiezen we dus een gezin zonder andere honden. Hij zou probleemloos samengeleefd hebben met 2 katten en met kippen.TARZAN is zindelijk. En gewoon om een dag alleen te blijven, in een nieuwe thuis moet dit steeds opnieuw rustig worden opgebouwd.

Eens hij gesetteld is kent hij de basis-commando's.Meer foto's op onze facebook-pagina.Heb je een gouden mandje voor TARZAN? Stuur dan een mail met alle info over uzelf naar asiel@hetzilverenmandje.be.

​ADOPTIE-ONTMOETINGEN ENKEL OP AFSPRAAK, WE WILLEN HIERVOOR DE TIJD KUNNEN NEMEN OM ALLES GOED MET U TE OVERLOPEN. INDIEN U GEEN AFSPRAAK HEEFT KAN U DE HOND NIET ZIEN.

 

Tarzan verblijft momenteel in:

Het Zilveren Mandje
LOKEREN
Het Zilveren Mandje
Bekijk alle dieren van Het Zilveren Mandje