Hallo, Zoran

Zoran

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Zoran op social media:
Naam:
Zoran
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
4 jaar en 1 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
11043

Zoran heeft nog niet veel geluk gehad in zijn leven (info kan bij de medewerkers van het asiel verkregen worden), maar dit laat hij niet aan zijn hartje komen: dit quasi modelhondje doet alles wat je van een gezinshond verwacht, en is het ideale gezelschap voor mensen die veel thuis zijn. Deze reu is een hondje dat een rustige thuis zoekt, zonder al te veel prikkels. We verwachten dan ook dat de adoptant snapt dat er van Zoran, zeker de eerste maand(en) na zijn adoptie, niet teveel verwacht mag worden, en dat alle stappen op zijn tempo genomen dienen te worden.

Zoran mocht korte tijd in een opvanggezin verblijven, waardoor we heel wat info hebben over hoe Zoran het doet in gezinsverband. We hebben geleerd dat dit reutje houdt van rust, en gezelschap van zijn mensen. Hij slaapt graag in de zetel, op zijn kussentje, of op een fleece, in de nabijheid van zijn knuffels. Om te gaan wandelen mag je hem echter steeds wakker maken: dit hondje is nog zeer actief. Op wandeling snuffelt hij erop los en wandelt hij mooi aan de lijn. Naar sommige hondjes durft hij wel eens uitvallen. Verder kan hij vlot meerijden met de wagen, en is hij perfect zindelijk. Wanneer je iets gedaan wil krijgen van Zoran, dan kan dit vlot met een lekkere snack. Een minpuntje? Zoran kan niet overweg met bezoek en dient dan in een aparte ruimte te verblijven. 

 

🐶 Andere honden zijn helaas geen match met Zoran.

🐱🐰 Een minpuntje van Zoran is het feit dat hij niet met katten kan. Hij werd in het verleden niet gesocialiseerd met katten, en kent hen niet.

👶 Oudere kinderen (ouder dan 14) die verstandig met een hond kunnen omgaan, zijn geen probleem voor Zoran. Met kleinere kinderen is er geen match. 

 

👉 Voor Zoran zoeken we rustige adoptanten die een gezellige gezinshond zoeken, en die vaak thuis zijn bij hem. We verwachten dat de adoptanten begrijpen dat Zoran prikkelgevoelig is, en hem hiervoor de nodige ondersteuning kunnen bieden. We zoeken voor Zoran een warme thuis waar hij zijn verleden achter zich kan laten, en waar hij de rest van zijn leventje kan doorbrengen.

 

💌  Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure via https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/, vul het aanvraagformulier in en indien je in aanmerking komt, bellen wij je op voor een kennismaking.

Zoran verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis Brugge
BRUGGE
Het Blauwe Kruis Brugge
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge