Hallo, Yara

Yara

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
tijger
Deel Yara op social media:
Naam:
Yara
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 10 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
211143

Deze schone verschijning is Yara, een tijger kattin geboren op 01/07/2020 (schatting). Ze werd onder een motorkap van een auto gevonden en door bezorgde mensen bij ons binnengebracht.

Yara is sociaal naar mensen toe, maar heeft er duidelijk een zwaar verleden opzitten. Welk verleden dit juist is weten we niet, maar het zorgde er voor dat ze geen vertrouwen meer had in mensen en vooral niet in aanrakingen. Ondertussen zit ze al een hele tijd in het asiel en heeft ze vertrouwen in haar bekende menen. Van hen kan ze dan ook genieten van streeltjes en ook kopjes komt ze graag geven. Als ze hier genoeg van heeft, dan laat ze dit ook weten. Het is belangrijk dat haar gedrag geinterpreteerd wordt en ze dan de ruimte krijgt. Yara is nog jong en bijgevolg speels en actief van aard. 

In haar nieuwe thuis zoekt Yara een rustige, warme thuis waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen (personen jonger dan 18 jaar) aanwezig zijn. Yara is dus op zoek naar baasjes die bereid zijn om haar alle tijd te geven. Zo kan ze stap per stap openbloeien tot een fantastische huiskat. Dit met de nodige hoeveelheid geduld en liefde. Yara zou ook in de toekomst over de mogelijkheid willen beschikken om naar buiten te kunnen, dit onder de vorm van een tuin.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Yara verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust