Hallo, Cleo

Cleo

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Deel Cleo op social media:
Naam:
Cleo
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
5 jaar en 9 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
211284

Cleo is een jonge, zwart-witte kattin geboren op 18/05/2018. Ze werd afgestaan omdat ze zich niet kon aanpassen aan haar nieuwe omgeving na verhuis.

Cleo heeft het duidelijk moeilijk met zich aanpassen aan nieuwe omgevingen. De eerste tijd was ze noch benaderbaar, noch aanraakbaar. Door haar meer ruimte en rust te bieden, is ze beetje bij beetje open gebloeid tot een sociale huiskat. Kopjes geven, langs de benen wrijven en een praatje slaan, kan ze als de beste! Echter kan en zal Cleo nog altijd negatief (blazen, grommen, uithalen en bijten) reageren wanneer ze zich bedreigd voelt. Het is dus belangrijk om haar grenzen te respecteren en steeds haar lichaamstaal op een correcte manier af te lezen. Eigenaars met ervaring is dus een noodzaak om deze meid een fantastische thuis te kunnen geven.

Cleo is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen andere huisdieren aanwezig zijn. Cleo zou ook graag over de mogelijkheid beschikken om beperkt naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of omheinde (stads)tuin. Wegens haar mogelijks negatief gedrag wordt ze niet ideaal gezien om binnen een gezin met kinderen te plaatsen. 

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Cleo verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust