Hallo, Mason

Mason

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
ros-wit
Deel Mason op social media:
Naam:
Mason
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
4 jaar en 4 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211336

Deze knappe kerel is Mason ! Mason is een ros-witte kater, geboren op 19/05/2019 (schatting). Hij werd gewond gevonden, maar is ondertussen volledig genezen & helemaal klaar om op zoek te gaan naar een warme thuis !

Mason was een kat die al enige tijd op straat leefde. Maar al snel werd duidelijk dat hij eigenlijk een huiskat is, aangezien hij contact kwam zoeken toen hij gevonden werd. Echter doordat zijn wonde slecht genas, moest hij vaak gefixeerd worden om zijn wonde te kunnen verzorgen. Dit heeft er helaas toe geleid dat Mason het vertrouwen in ons wat was kwijtgeraakt en negatief reageerde bij enige interactie. Zijn hersocialisatie was een intensief proces met ups en downs, maar Mason de knuffelbeer is terug naar boven gekomen. Hij blaast af en toe nog als hij verschiet, maar over het algemeen is deze jongen terug zijn aanhankelijke en lieve zelve. Kopjes geven kan Mason dat ook als de beste en dit gaat altijd samen met gespin. Vanaf hij hoort dat je wakker bent, komt hij afgelopen voor een knuffelsessie. De speelvogel in Mason komt af en toe ook al eens mee naar het oppervlak.

Deze jongen is op zoek naar een rustige thuis zonder de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat). Doordat hij negatief durft reageren als hij zich bedreigd voelt of indien hij verschiet, wordt Mason niet ideaal gezien om bij kinderen geplaatst te worden (personen onder de 18). Aangezien Mason oorspronkelijk gevonden is als zwerver, zoekt hij een thuis waar hij de mogelijkheid zal hebben om uiteindelijk (eenmaal hij vertrouwen heeft in zijn nieuwe baasjes en zijn omgeving) vrij naar buiten te gaan. Dit onder de vorm van een tuin of katvriendelijke, ruime koer.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Mason verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust