Hallo, Maki

Maki

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Onbekend
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Nee
Kleur
andere
Deel Maki op social media:
Naam:
Maki
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 10 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211412



Maki is geboren op 01/05/2022 (schatting). Hij werd binnengebracht in het asiel toen hij ongeveer 11 weken oud was, samen met zijn zus Sushi. Mamapoes was jammer genoeg wild en werd terug uitgezet. Maki & Sushi zijn zeer terughoudend naar onbekenden en onzeker in nieuwe situaties. 



Maki is zeer speels en nieuwsgierig, maar niet aanhankelijk. Hij kan genieten van een paar aaitjes maar zal meestal op een afstandje blijven. Hij wil vooral spelen, liefst met zijn zus. Sushi daarentegen heeft een zeer zachtaardig karakter en is aanhankelijk naar mensen die ze goed kent. Eens ze je vertrouwt doet ze niks liever dan komen knuffelen en bij je komen liggen voor gezelschap. Ook zij speelt graag met haar broer om haar energie op een positieve manier kwijt te raken.



Maki & Sushi zijn samen op zoek naar een rustige thuis zonder kinderen (-16 jaar) en/of andere huisdieren (noch hond, noch kat). Toekomstige adoptanten zullen ook het nodige geduld moeten hebben om hun vertrouwen te winnen. Beide zijn zeer actief en worden daarom in een thuis geplaatst waar ze beperkt en veilig buiten kunnen spelen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin. Een terras zal voor hen niet voldoende zijn. 

Opgelet: Sushi heeft af en toe last van een verstopt traankanaal in haar linker oog. Naast sommige dagen wat tranende oogjes te hebben, ondervindt ze hier verder geen last van. 

 



 

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/.

Maki verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust