Hallo, Sushi

Sushi

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Deel Sushi op social media:
Naam:
Sushi
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
2 jaar en 2 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211413



Sushi is geboren op 01/05/2022 (schatting). Ze werd binnengebracht in het asiel toen ze ongeveer 11 weken oud was, samen met haar broer Maki. Mamapoes was jammer genoeg wild en werd terug uitgezet. Sushi is zeer terughoudend naar onbekenden en onzeker in nieuwe situaties.



Sushi heeft een zeer zachtaardig karakter en is aanhankelijk naar mensen die ze goed kent. Eens ze je vertrouwt doet ze niets liever dan komen knuffelen en bij je komen liggen voor gezelschap. Daarnaast speelt ze graag met een soortgenootje om haar energie op een positieve manier kwijt te raken. 



Sushi zoekt een rustige thuis zonder kinderen (-16j) en/of honden. Toekomstige adoptanten zullen ook het nodige geduld moeten hebben om haar vertrouwen te winnen. Ze is actief en wordt daarom in een thuis geplaatst waar ze beperkt en veilig buiten kan spelen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin. Een terras zal voor haar niet voldoende zijn. 



Opgelet: Sushi heeft last van pijn ter hoogte van haar achterhand. Na het nemen van een RX werd geen duidelijke oorzaak gevonden, waardoor Sushi nu maandelijks een inspuiting Solensia krijgt. Daarnaast krijgt ze ook dagelijks cortisone.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/.



Sushi verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust