Hallo, Zeppo +

Zeppo +

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Onbekend
Zindelijk?
Onbekend
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Onbekend
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
andere
Deel Zeppo + op social media:
Naam:
Zeppo +
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
4 jaar en 7 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
110052021

Mijn naam is Zeppo en ben op zoek naar een langdurige relatie.

Ik zoek een man/vrouw/gezin die het leuk vindt om met mij leuke dingen te ondernemen. Ik heb best wel een fijn leven, maar ik mis iets snap je?

Ik ben spontaan en lief. Je mag kinderen hebben, want ik ben daar dol op! Ik knuffel graag, hoop dat je daar een beetje tegen kan? Ook ben ik DOL op eten, kun je me 's nachts voor wakker maken.

Mijn blaas is verlamd, dus dat betekent dat je wat moeite moet doen. Tweemaal per dag checken of ik zelf voldoende heb geplast en anders moet je mijn blaas leeg duwen. Ze leren je het hier, dus je gaat ervaren en zelfverzekerd met mij naar huis!

Ik ben echt sportief, ik hou van een wandeling door de buitenren en dan geregeld een pauzemomentje. Wandelen kan vermoeiend zijn.

Ik ben een vrolijke, speelse  jongen, altijd in voor een knuffelmoment, en dan ga ik lekker sabbelen en kneden. En dat vind jij dan ook lekker, zeker weten.

Durf jij de uitdaging met mij aan?

Dikke kus en liefdevol kopje van de aller charmantste Zeppo! x

Zeppo heeft door trauma een blaasverlamming. Hij raakt wel zelf (het grootste deel van) zijn urine kwijt, maar er moet 2 x daags worden gecheckt of dit inderdaad zo is. Anders moet het restant met de hand geleegd worden. Indien u interesse heeft om Zeppo te adopteren wordt u meermaals op locatie in Maaseik verwacht waar een ervaren verzorgster u dit aanleert om te voelen of de blaas leeg is en deze zo nodig met de hand leeg te drukken.

Zeppo is heel graag buiten. Door zijn blaasprobleem kan hij echter niet los buiten. Dus enkel in een catproof afgeschermde tuin/balkon of buitenren.

Zeppo + verblijft momenteel in:

Villa Vagebond Vzw
MAASEIK
Villa Vagebond Vzw
Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw