Hallo, Orion en Zion DUO

Orion en Zion DUO

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
andere
Deel Orion en Zion DUO op social media:
Naam:
Orion en Zion DUO
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 4 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20220056

Ter adoptie:  Orion (mannelijk) en Zion (mannelijk) DUO

Geboortedatum: 20/05/22

Orion en Zion zijn twee energieke broertjes die samen met mama Ellis en zusje Tiggy in opvang kwamen.  Mama leerde hen overleven.  Toch zien we dat het viertal met rasse schreden vooruit gaat.  Ze missen het harde zwerversleven niet, genieten van eten, een warme mand en vooral van het spelen met de andere vriendjes.

Orion heeft al zo een mooie weg afgelegd, weken stak hij stoer zijn pootje uit als je hem wou strelen of zelfs maar aan je vinger liet ruiken.  Hij toonde wel interesse in mensen en kwam steeds heel dicht in de buurt. Zelfzeker gaf hij kopjes aan de andere tamme katjes, die ondertussen gestreeld werden, tot ook hij op een dag de aaitjes gretig spinnend in ontvangst nam.  Het is belangrijk dat je zijn taal leest, want onder deze stoere bink zit een schattige kater die zo graag geliefd wilt zijn. 

Ook broertje Zion doet zijn best om lief te zijn.  Hij is erg aanwezig en helemaal niet bang.  Het is grappig om te zien hoe zijn nieuwsgierigheid vaak de overhand krijgt.  Een nieuw speeltje, een lekker snoepje, … en hij vergeet die enge handen wel.

Dit duo houdt van mensen, hetzij op hun manier, ze zijn graag in je buurt en Orion durft al voorzichtig genietend op je schoot liggen, Zion komt graag naast je zitten en hij kan je verliefd aankijken, wie weet heb je toch maar iets lekkers bij, zoja, dan mag je hem al aan zijn hoofdje kriebelen.  Haal je de speelhengel uit, dan gaan ze helemaal los, die prooi moet gevangen worden! Een krabpaal en speeltjes mogen zeker niet ontbreken.

We zoeken adoptanten die van een beetje uitdaging houden en dit vrolijke duo in hun hart kunnen sluiten. 

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid  te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 20u.  Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.  Adoptiebijdrage: 190 euro per kat.  Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.  Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354

Orion en Zion DUO verblijft momenteel in:

Poespartoe vzw
BRUGGE
Poespartoe vzw
Bekijk alle dieren van Poespartoe vzw