Hallo, Evie

Evie

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Deel Evie op social media:
Naam:
Evie
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 2 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211510

Deze speelvogel is Evie. Evie is een zwart-witte kattin, geboren op 01/01/2021 (schatting). Ze werd in beslag genomen nadat zij samen met 18 andere katten gevonden werden in een auto.

Net zoals haar soortgenootjes reageert Evie wat terughoudend in het begin. Eenmaal ze ziet dat je best wel nog oké bent, komt ze graag knuffelen. Evie babbelt ook graag dus je zal het horen wanneer ze nood heeft aan een knuffelsessie. Naast het knuffelen maakt Evie ook graag tijd vrij om te spelen. Balletjes, veertjes... mogen zeker niet ontbreken in deze meid haar nieuwe thuis. Niet enkel voor speel- & knuffelmomenten staat deze meid altijd klaar, maar ook voor snoepjes !

Evie kan geplaatst worden met samen met Lizzie, maar kan ook alleen geplaatst worden. Het is niet geweten of Evie geplaatst kan worden bij kinderen. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel. Evie zou graag uiteindelijk ook naar buiten kunnen. Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin.

Opmerking: wegens tijdlange verwaarlozing van hun gezondheid, heeft Evie last tandvleesontsteking en scheve tandjes. Op dit moment ondervindt Evie hier geen last van en krijgt ze hier geen medicatie voor. Echter dient er rekening gehouden te worden dat dit mogelijks in de toekomst kan veranderen.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Evie verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust