Hallo, Romy

Romy

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
lapjes
Deel Romy op social media:
Naam:
Romy
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
5 jaar en 9 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211463

Deze vurige dame is Romy. Romy is een tricolore kattin, geboren op 01/08/2018 (schatting). Ze werd samen met 7 andere katten in beslag genomen wegens ernstige verwaarlozing.

Romy is een echte tricolor die weet wat ze wil en wanneer ze het wil. Ze is sociaal naar mensen en kan ook aanhankelijk zijn naar mensen die ze kent en vertrouwt. Romy is ook een echte speelvogel. Balletjes, muisjes... niets is meer veilig in de buurt van deze meid. Echter kan ze paniekerig en negatief reageren (blazen, uithalen) in onbekende situaties of wanneer ze zich bedreigd voelt. Het is dus belangrijk dat Romy in huis de tijd en ruimte krijgt om open te bloeien, zodat ze kan tonen hoe fantastisch ze kan zijn !

Romy zou graag de enige kat thuis zijn. Zo kan ze in alle rust genieten van haar personal space. Ook van honden is deze dame geen fan. Romy wordt niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er kinderen (-16) aanwezig zijn. In haar nieuwe thuis zou Romy graag de mogelijkheid hebben om uiteindelijk buiten te kunnen ravotten. Dit onder de vorm van een ruime, goed afgesloten, katvriendelijke koer of tuin.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Romy verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust