Hallo, Coda

Coda

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
Zwart-wit
Deel Coda op social media:
Naam:
Coda
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
3 jaar en 4 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211508

Deze mooie jongen is Coda. Coda is een zwart-witte kater, geboren op 01/01/2021 (schatting). Hij werd in beslag genomen nadat hij samen met 18 andere katten gevonden werd in een auto.

Coda is de meeste terughoudende van de groep. Hij blijft wat op de achtergrond wachten, maar met snoepjes & speeltjes kan je hem wel overtuigen dat je best wel leuk bent. Ook Coda kan enorm genieten van knuffelmomentjes, eenmaal hij is opengebloeid. Wanneer alle andere katten slapen, ziet Coda het geschikte moment om een speelsessie te houden. Balletjes, veertjes & zeker snoepjes mogen zeker niet ontbreken in deze jongen zijn nieuwe thuis !

Coda zou graag geplaatst worden in een thuis met een andere jong sociaal soortgenootje of samen met één van zijn soortgenootjes uit zijn ren. Een rustige thuis waar hij op zijn gemak kan openbloeien tot de aanhankelijke kat die hij kan zijn, is ideaal voor deze jongen ! Omwille van zijn terughoudendheid, wordt Coda niet ideaal gezien om geplaatst te worden bij jonge kinderen (-12). Coda zou graag uiteindelijk ook naar buiten kunnen. Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin.

Coda kan samen geplaatst worden met zijn soortgenootje Boris.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Coda verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust