Hallo, Juliette +

Juliette +

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
andere
Deel Juliette + op social media:
Naam:
Juliette +
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 7 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
110062021

Even in het kort jezelf voorstellen omdat je een eigen huisje mag zoeken, dat valt nog helemaal niet mee. Want ja, wat moet je dan vertellen?

Dat ik buiten liep, werd gevangen door een project en binnengebracht bij een dierenarts? Dat ik FIV-positief ben en daarom bijna zou worden ingeslapen?

Gelukkig kon ik uiteindelijk hier in Villa Vagebond terecht. Gelukkig ben ik nu dus veilig.

Of moet ik vertellen dat ik, toen ik nog buiten liep, kittens had. Lieve mensen, ik was zelf nog zo jong, het was echt moeilijk om daar goed voor te zorgen. Gelukkig zijn die nu ook veilig ondergebracht en hoef ik sinds ik hier woon geen moeder meer te spelen.

Nu ja, dat heb ik allemaal achter me gelaten. Maar door alles wat ik heb meegemaakt is mijn vertrouwen wel een beetje beschadigd. Ik zou mijzelf graag weer een beetje willen openstellen naar mensen. Hier zijn allemaal heel lieve verzorgsters, dat heb ik nu wel in de gaten. Daarom ren ik niet gelijk meer weg als er iemand binnenkomt, maar durf ik al te blijven zitten.

Ook de andere katjes hier zijn zo lief, die helpen mij heel goed mijn zelfvertrouwen te herstellen.

Oh ja, weet je wat ik echt wel even moet vertellen: mijn naam Juliëtte, die is zo goed gekozen. Want dat betekent ‘waardevol juweel’ en ‘jeugdig’. Nou, dat klopt wel hè. Dat de mensen hier mij hebben gered moet wel betekenen dat ze mij waardevol vinden. Mijn prachtige grijze vacht is net een juweel en jeugdig ben ik ook.

Liefs, Juliëtte ❤️

Juliëtte heeft steun aan de katten om haar heen. Daarom willen we haar het liefst ergens plaatsen waar al één of meerdere katten aanwezig zijn of samen met een vriend of vriendin uit Villa Vagebond.

Juliette is erg graag buiten. Omwille van fiv+ mag zij echter enkel buiten in een catproof afgesloten tuin/balkon of kattenren.

Juliette + verblijft momenteel in:

Villa Vagebond Vzw
MAASEIK
Villa Vagebond Vzw
Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw