Hallo, Bella (stalkatje)

Bella (stalkatje)

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Ja
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
tijger
Deel Bella (stalkatje) op social media:
Naam:
Bella (stalkatje)
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
5 jaar en 0 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
2022148

Bella is wel aaibaar en mensen gewoon, maar heel erg stress-gevoelig en angstig. Als zij haar vrijheid heeft buiten, voelt ze zich veel beter.

Interesse in een stal-katje? Een katje voor buiten?

Af en toe vangen we zwerfpoezen die niet opnieuw op hun vertrouwde locatie kunnen uitgezet worden omdat er bvb een nieuwbouw komt op het domein waar ze leven. Of omdat ze zelfs na lange tijd in het opvanggezin niet voldoende socialiseren.

Voor hen zoeken we ook een nieuwe thuis! Ergens waar ze eten en drinken krijgen, een beschut/warm plaatsje hebben en vrij kunnen rondlopen.

Deze poezen zijn mensenschuw maar je zal merken dat eens ze je vertrouwen, ze dichter en dichter zullen komen, en wie weet, met een beetje geluk zelfs aaibaar worden.

Deze katjes zijn uiteraard ook steriel, gechipt en gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid.

We plaatsen hen graag per 2 (gevangen op dezelfde locatie) omdat zwerfkatjes gewoon zijn om in groep te leven. Maar alleen kan ook.

Heb jij een tuinhuisje, schuur, stal,... die je de eerste 4 weken kan afsluiten (of een stuk ervan kan afsluiten? Wil je het verschil maken en een écht zwervertje helpen?

Laat dan zeker iets weten!

Wij vragen voor onze zwervertjes niet de normale adoptiebijdrage maar een vrije gift vanaf 25 euro. (Dat mag een overschrijving zijn of voeding-donatie)

!!! AANDACHT !!!

We willen er ook zeker van zijn dat ze goed verzorgd zullen worden. Het is niet de bedoeling dat ze gaan leven van de muizen die ze kunnen vangen. 

WANT: gezonde, goed doorvoede katjes die regelmatig ontwormd worden zullen actief zijn, energiek zijn en muizen vangen! Omdat ze alert zijn, fysiek gezond en gelukkig zijn! En een natuurlijk jachtinstinct hebben. 

Poezen die enkel moeten overleven van hun muizenvangst zullen snel ziek worden, wormen hebben, mager zijn, minder energie hebben en dus minder muizen vangen.

 

Interesse om mij te adopteren? Vul dan snel deze korte vragenlijst in!

Bella (stalkatje) verblijft momenteel in:

Zwerfpoezen Rupelstreek
RUPELSTREEK
Zwerfpoezen Rupelstreek
Bekijk alle dieren van Zwerfpoezen Rupelstreek