Hallo, Cheeko

Cheeko

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Nee
Kleur
zwart
Deel Cheeko op social media:
Naam:
Cheeko
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 0 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
20230162

Carmen, Chico & Chocotoff

We zijn met 3, 1 meisje en 2 jongens en pikzwart van kleur. Moeilijk te onderscheiden van elkaar daarom dragen we elk een gekleurd halsbandje zo kent onze opvangmama ons uit elkaar. Op dit moment zijn we ongeveer 3 maanden jong.

Ik, Carmen (roze bandje)ben een beetje voorzichtiger, afwachtend dan mijn broertjes. Ik kijk eerst de kat uit de boom en neem daarna actie. Ik hou niet zo van knuffelen. Ik ben positief getest op aides, zo zou ik het beste alleen geplaatst worden, zo kan ik geen andere katjes besmetten, waar ik ook alle aandacht krijg. Het is niet omdat ik ziek ben dat ik niet oud zal worden.



Ik, Chico (gele bandje)ben als een grote broer. Heel nieuwsgierig, als mijn opvangmama er met een hengeltje aan komt, speel ik direct mee. Als het etenstijd is ben ik er natuurlijk bij. Ik hou van eten en van de lekkere snoepjes die we elke avond krijgen.



Ik, Chocotoff (blauwe bandje)ben zoals mijn zusje ook wat verlegen en teruggetrokken. Mijn hobby is vooral slapen, of spelen met mijn broer, zus of onze opvangmama en haar hengeltjes. Ik word ook niet graag opgepakt. Ik ben positief getest op leucose. Maar wordt ook wel een oud katje.



Willen jullie 1 of meerdere kittens adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen: https://poezensnoetje.be/aanvraagformulier-adoptie-kitten/ 

Cheeko verblijft momenteel in:

Poezensnoetje vzw
LOT
Poezensnoetje vzw
Bekijk alle dieren van Poezensnoetje vzw