Hallo, Willow

Willow

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
Zwart-wit
Deel Willow op social media:
Naam:
Willow
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
7 jaar en 9 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211604

Deze mooie meid is Willow. Willow is een zwart-witte kattin, geboren op 01/08/2016 (schatting). Ze werd samen met haar soortgenootje Mari afgestaan vanwege een zwangerschap.

Avonturier Willow gaat graag op verkenning. Op dit moment is ze eerder gericht op haar omgeving, dan op mensen, maar met een snoepje zal je ons cookie monster zeker overtuigen. Willow zal  ook vocaal laten weten wanneer het tijd is voor een koekje ! De speelvogel in Willow komt regelmatig naar boven & dan is er geen enkel balletje of speelmuisje nog veilig. Achter een hengel aanzitten vindt deze meid echt fantastisch ! Met speeltjes & snoepjes zal je dichter bij deze meid kunnen komen. Het blijft echter belangrijk om haar grenzen te respecteren & haar op haar eigen tempo contact te laten zoeken. Indien haar grenzen niet gerespecteerd worden, durft Willow negatief reageren (uithalen, grommen).

In haar vorige thuis had Willow de mogelijkheid om naar buiten te gaan & dit zoekt ze ook in haar nieuwe thuis. Een tuin of ruime, katvriendelijke, goed afgesloten koer is wat deze meid zoekt ! Doordat Willow negatief kan reageren, wordt ze niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er kinderen (-16) aanwezig zijn. Van andere huisdieren (noch hond, noch kat) is Willow niet zo'n grote fan. Echter kan ze samen geplaatst worden met haar soortgenootje Mari, aangezien ze elkaar tolereren, maar ze kan ook alleen geplaatst worden.

Omwille van haar leeftijd werd er een bloed- & urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar haar leeftijdsnormen toe. Ze dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Willow verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust