Hallo, Boris

Boris

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Deel Boris op social media:
Naam:
Boris
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
2 jaar en 3 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
202410007

Ik, Boris, ben op zoek naar mijn droomhuis! Ik heb zo mijn eigen ideeën over de perfecte stek. Andere soortgenootjes? Nee bedankt, die bezorgen me nogal wat stress. Origineel ben ik een vondelingetje, en toffe mensen hebben hun best gedaan om mij binnen te houden. Supergezellig, behalve die hond daar. Geen vrienden mee geworden, dus mijn ideale thuis heeft geen andere harige bewoners. En een kattenluikje of een vriendelijke portier is een must, zodat ik kan genieten van de frisse lucht en mijn eigen vrijheid. Kleine woonst of appartement? Dat wordt een 'no go'.

Ondanks mijn stoere looks ben ik eigenlijk gewoon een knuffelaar. Flemen langs je been, oh man, daar kan ik echt van genieten. Dus, als je mijn behoeften begrijpt, dan geef ik me helemaal bloot en laat ik mijn zachte kant zien. Een gezin met jonge kinderen lijkt me niet echt mijn ding, die zijn soms iets te wild. Iets oudere kids die chill blijven als ik erbij ben, dat kan ik wel aan.

Heb je een tuin, geen andere harige huisgenoten en een overvloed aan knuffels? Twijfel dan niet en vul als de bliksem het adoptieformulier in op www.ganzeweide.be. Vergeet niet door te klikken naar mijn eigen profiel.

.

Boris verblijft momenteel in:

Dierenasiel Ganzeweide vzw
KOKSIJDE-WULPEN
Dierenasiel Ganzeweide vzw
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Ganzeweide vzw