Hallo, Farah

Farah

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Onbekend
Zindelijk?
Onbekend
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Onbekend
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
andere
Deel Farah op social media:
Naam:
Farah
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 11 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
202310289

Ontmoet Farah, het schuwe katje dat haar weg naar ons heeft gevonden, zoals velen dat doen. Farah heeft een speciale benadering nodig, want ze geeft er de voorkeur aan om de mens op een afstand te houden. Ze is nog niet de grootste knuffelkont die er is, maar daar kan natuurlijk wel verandering in komen. 

Voor Farah is vrijheid van groot belang. Na een periode van aanpassing wil ze graag de mogelijkheid hebben om vrij naar buiten te kunnen, misschien wel uit haar eigen tuin. Haar jachtinstinct is duidelijk aanwezig en ze verstopt het niet onder stoelen of banken.

Een geweldige aanvulling op Farah's wereld zou een sociale soortgenoot kunnen zijn. Iemand die haar kan laten zien dat de mens eigenlijk helemaal niet zo eng is. Een maatje dat haar op sleeptouw neemt en samen met haar de wereld verkent.

Farah voelt zich het meest op haar gemak in een rustige omgeving. Een druk huishouden is niet haar ideale plekje. Maar wij geloven sterk dat haar koffertje vol zit met prachtige kwaliteiten die wachten om ontdekt te worden. De vraag is nu wie het geluk gaat hebben om Farah's unieke charme te mogen ervaren en de speciale band met haar te mogen opbouwen!

Farah verblijft momenteel in:

Dierenasiel Ganzeweide vzw
KOKSIJDE-WULPEN
Dierenasiel Ganzeweide vzw
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Ganzeweide vzw