Hallo, Thor

Thor

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
ros
Deel Thor op social media:
Naam:
Thor
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 0 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
12042024

(Mailen naar steffiehelsen@hotmail.com)

Hallo 

Ik mag mij even voorstellen van mijn opvangmama. Mijn naam is Thor, ik ben een rosse kater van ongeveer 10 maandjes oud. Ik ben vorig jaar in oktober gevonden, mijn gezondheid was toen niet ok, ik had de niesziekte zwaar te pakken. Mijn opvangmama wou mij helpen maar dat besefte ik eerst nog niet. Ik wou niets met haar te maken hebben en maakte haar dat ook heel duidelijk door te blazen en te grommen. Maar ondertussen weet ik wel dat ze helemaal niet zo erg is. 

Ik ben een vrolijk katertje maar ik voel mij wel heel onzeker in nieuwe situaties. Ik durf wel nog eens blazen als ik je niet ken, sorry hiervoor op voorhand maar ik kan het soms niet laten om mijn onzekerheid te laten zien. Ik kijk graag even de kat uit de boom zoals ze dat zeggen. 

Nu bij mijn opvangmama ben ik wel de knuffelbeer en kan ik genieten van de aandacht die ik krijg. Ze moet maar naar mij kijken en mijn spinmotor begint al te werken. Maar bij nieuwe mensen moet ik toch ook laten zien dat ik een stoere kater ben. Ik ga geduld vragen om aan nieuwe situaties en nieuwe mensen gewoon te worden. Dat zit nu eenmaal in mij. Ik heb het graag rustig, daarom dat kleine kindjes mij wel bang maken en ik hun niet zo graag in mijn buurt heb. 

Ik heb een chronisch lopend oogje overgehouden aan mijn niesziekte, waarschijnlijk omdat ik lang ziek ben geweest voordat iemand mij opmerkte en ze mij konden helpen, ik heb daar geen last van, enkel wanneer ik stress heb dan zie je dat aan mijn oogje. Ook omdat ik ros ben valt dat natuurlijk harder op dan bij een zwarte pels. 

Zo nu weten jullie al wat meer over mij. 

Ben jij degene die mij wilt helpen verder open te bloeien en mij rustig en met geduld tijd wilt geven om mij te leren kennen stuur mijn opvangmama dan maar snel een mailtje met wat meer info in over jezelf, woonsituatie en of er al dan niet nieuwe vriendjes voor mij in huis zijn!! Ik kijk met een bang hartje toch stiekem uit naar de bezoekjes die ik ga krijgen! 

Thor verblijft momenteel in:

Lucky Paws vzw
NOORDERWIJK - HERENTALS
Lucky Paws vzw
Bekijk alle dieren van Lucky Paws vzw