Hallo, Tortie

Tortie

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
schildpad
Deel Tortie op social media:
Naam:
Tortie
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
6 jaar en 11 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211655

Torti is een mooie, schildpad kattin geboren op 01/06/2017. Ze werd, samen met haar dochter Mocha, aan ons dierenasiel afgestaan wegens een allergische reactie van een gezinslid.

Torti is een lieve, aanhankelijke dame met een pittig karakter. In het begin reageert ze wat afstandelijk en schuw ten opzichte van mensen die ze niet kent. Echter, eens ze haar nieuwe baasjes kent, kan enorm genieten van aandacht in de vorm van kopjes geven en streeltjes. 

Torti is op zoek naar een gouden mandje waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) aanwezig zijn en ze alle aandacht voor zichzelf heeft. In haar vorige thuis was ze gewoon om met ouderen kinderen (16 jaar) samen te leven. Jongere kinderen (tot 10 jaar) is niet gekend en dient getest te worden met behulp van een bezoek aan ons dierenasiel. Tortie wordt in een thuis geplaatst waar zij op een beperkte en veilige manier naar buiten kan. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of omheinde tuin.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/.

Tortie verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust