Hallo, Chandler

Chandler

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Onbekend
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
andere
Deel Chandler op social media:
Naam:
Chandler
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
3 jaar en 1 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
32664

Chandler kwam samen met Joey binnen via een zwerfkattenactie waaruit bleek dat hij niet zo wild was als verwacht. Dit katertje is nog wat onder de indruk van onbekende mensen, maar laat het toe gestreeld te worden als men hem rustig benadert. We vermoeden dan ook dat hij zeker zal openbloeien, eens hij op zijn gemak is in zijn nieuwe thuis.

Speciaal aan Chandler is dat hij positief testte op het Feline Immunodeficiency Virus, ook bekend als kattenaids. We leggen graag even uit wat dit betekent.



Kattenaids is een virale aandoening die de immuniteit van de kat aantast. Deze katjes kunnen een normaal en gelukkig leven leiden maar moeten wel een correcte opvolging krijgen. Af en toe een bezoekje aan de dierenarts voor een check-up is dus ten sterkste aangeraden.

De levensverwachting van een katje met kattenaids kan hetzelfde zijn als die van katjes zonder het virus! Het is dus perfect mogelijk dat Obito jou nog jarenlang onvoorwaardelijke liefde zal geven!



Chandler moet voortaan als binnenhuiskat door het leven gaan. Dit om zichzelf te beschermen tegen ziekten en verwondingen, maar ook om andere katten uit de buurt niet te kunnen besmetten. Voor Chandler zoeken we een thuis zonder andere katten, tenzij het katjes zijn die ook reeds positief testten op het kattenaidsvirus.

Interesse? Stuur vrijblijvend een mailtje naar asiel.krinkel4@blauwekruis-brugge met een korte beschrijving over waarom u interesse hebt in dit katje, of u reeds katten in huis hebt of hebt gehad en een korte beschrijving van uw woonst. Hou er rekening mee dat een kat minstens 4 weken binnen gehouden moet worden om het dier te laten wennen aan de nieuwe omgeving. Tips over gewenning aan een nieuwe soortgenoot of ander huisdier, kunt u verkrijgen bij het personeel van het asiel. 

Chandler verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis Brugge
BRUGGE
Het Blauwe Kruis Brugge
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge