Hallo, Rovertje

Rovertje

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Deel Rovertje op social media:
Naam:
Rovertje
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 8 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
23416

Wil je graag wat meer leven in huis? Dan stellen we je graag lieve Rovertje voor! Rovertje is zo enthousiast, dat hij soms een beetje too much is voor andere katten. Heb je een sociale, jonge en heel speelgrage kat in huis? Dan kan Rovertje een fijn maatje voor je kat zijn. Maar Rovertje kan ook alleen worden geadopteerd worden, op voorwaarde dat zijn adoptanten veel thuis zijn én veel aandacht aan Rovertje willen schenken. 

 

Rovertje werd als klein kitten alleen gevonden in een tuin, en kwam onderkoeld en uitgedroogd in opvang. Dankzij intensieve zorgen kwam hij deze moeilijke start te boven. Hij heeft hier wel een tranend oogje aan overgehouden.



Rover is heel sociaal. Zo komt hij je luid ronkend begroeten terwijl hij kopjes geeft, en dan kan je hem oppikken en even gezellig knuffelen. Hij doet z'n dutjes graag naast je in de zetel, of in een mandje naast je op je bureau of aan je voeten. Lange dagen alleen zitten vindt hij minder leuk, en liefst van al zou hij een thuis krijgen met een opendeurenbeleid, waar hij (bijna) overal op ontdekking kan gaan. Een tuin kan, zolang die veilig is.



Hij is een brok energie. Soms heeft hij meer nood aan spelen dan aan knuffelen. Dan doet hij niets liever dan fervent worstelen met andere katten (na een korte kennismakingsperiode). We zoeken voor hem dus een thuis met een andere (gevaccineerde) kat die hiervan ook veel plezier zal hebben, en die assertief genoeg is om aan te geven "nu even niet". Op die momenten kan je hem gerust lange tijd bezig houden met een pluimenstok, of kan je hem afleiden met zijn lievelings-rendierknuffelbeer. Zonder uitlaatklep voor deze energie, durft hij wel met je handen of voeten te spelen.

Denk je dat Rovertje bij jullie past ?  Kom dan gerust eens kennismaken met deze lieve speelvogel!

(Voor meer info betreffende adoptie, verwijzen wij je graag door naar onze website www.cattitude.be: hier kan je meer info vinden over onze katjes en onze adoptieprocedure. !! Vul zeker onze vragenlijst online in !! deze is nl een essentieel onderdeel van onze adoptieprocedure. Dankzij deze vragenlijst krijgen wij een beter beeld van jouw situatie en kunnen we op zoek gaan naar een gepast katje.)

Rovertje verblijft momenteel in:

Cattitude VZW
LEEFDAAL
Cattitude VZW
Bekijk alle dieren van Cattitude VZW