Hallo, Balou

Balou

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Deel Balou op social media:
Naam:
Balou
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
2 jaar en 7 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211659

Balou is een jonge, zwart-witte kater geboren op 01/10/2021 (schatting). Hij werd als vondeling bij ons binnengebracht nadat hij al enkele maanden bij mensen in de tuin kwam.

Balou ziet er uit als een stoere jongen, maar hij heeft een peperkoekenhartje. Hij is verlegen en onzeker van aard waardoor hij zich, in begin, vooral zal verstoppen. Eens hij de omgeving en zijn nieuwe eigenaar(s) kent, bloeit hij open tot een sociale knuffelbeer. Dan komt hij op zijn sloffe voetjes om zo veel mogelijk streeltjes vragen. Spelen doet hij hier niet, maar dit kan nog veranderen eens hij zich volledig goed voelt binnen een nieuwe thuissituatie.

Balou is op zoek naar een warm nestje waar reeds een sociaal soortgenootje aanwezig is. Wegens zijn onzekere aard zoekt hij wel een vriend/vriendin die gewoon is om met andere katten samen te leven en dit op een rustige, zachtaardige manier.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Balou verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust