Hallo, Scottie

Scottie

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Deel Scottie op social media:
Naam:
Scottie
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 4 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
24070

Scottie is een zeer lief, mooi en schattig kattinnetje. Ze houdt enorm veel van gezelschap. Wanneer je een kamer binnenkomt, komt ze je begroeten. Ze wrijft met haar lijfje tegen je benen en legt zich voor je voeten op de grond om te genieten van een paar aaitjes (zelfs op haar buikje). Ze is voorzichtig nieuwsgierig en zal je graag volgen doorheen het huis: of je nu computerwerk doet, huishoudelijke taakjes, of gezellig in de zetel zit… Ze zal er graag bij zijn!

In opvang leerde ze Jack kennen. Hij is een zeer zachtaardige, maar iets schuwere FIV+ kater. Scottie toont hem dat je van aaitjes mag genieten. Jack is zo ver nog niet, maar we zijn ervan overtuigd dat met wat geduld en het gezelschap van Scottie, Jack ook een katje zal zijn dat graag dicht bij jou zal liggen en zich misschien nog zal verleiden tot een paar aaitjes.

Scottie geniet ook enorm van de tijd samen met Jack. Ze wast hem graag boven op zijn kopje, alvorens ze samen een dutje doen in de krabpaal. Een paar schuilplekjes waar ze samen in kunnen liggen, zijn dus een must.

Wil jij dit mooie FIV-duo een warme en liefdevolle thuis geven? Aarzel dan niet om de vragenlijst in te vullen!

Wil je meer weten over FIV, lees er alles over op: https://cattitude.be/fiv-bij-katten/.

(Voor meer info betreffende adoptie, verwijzen wij je graag door naar onze website www.cattitude.be: hier kan je meer info vinden over onze katjes en onze adoptieprocedure. !! Vul zeker onze vragenlijst online in !! deze is nl een essentieel onderdeel van onze adoptieprocedure. Dankzij deze vragenlijst krijgen wij een beter beeld van jouw situatie en kunnen we op zoek gaan naar een gepast katje.)

Scottie verblijft momenteel in:

Cattitude VZW
LEEFDAAL
Cattitude VZW
Bekijk alle dieren van Cattitude VZW