Hallo, Minouch

Minouch

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Deel Minouch op social media:
Naam:
Minouch
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
2 jaar en 9 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20240175

Proficiat! U klikte zonet het profiel aan van de meest sportieve kat van 2024: Minouch! Deze kleine furball heeft meer energie dan een Duracell-konijn op een marathon. Maar wees gerust, achter die sportieve façade schuilt een ondeugende en charmante persoonlijkheid die je keer op keer zal laten glimlachen.

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kun je de subtiele pootstappen van Minouch horen terwijl hij zijn territorium verkent. Maar zijn ware passie? Zijn looprad! Ja, je leest het goed, een looprad voor een kat. Hij neemt zijn workouts serieus, en als je geluk hebt, kun je hem betrappen op zijn eigen versie van een kattenmarathon.

Na al dat rennen en spelen verdient Minouch uiteraard wel wat quality time op je schoot. Zodra zijn batterij leeg is, is hij klaar voor een welverdiende knuffelsessie. Maar wees voorbereid, want hij heeft een zesde zintuig voor wanneer je net iets belangrijks te doen hebt. Precies op dat moment komt hij aangesneld voor een knuffel!

Minouch verkent ook graag de grote buitenwereld: Buiten zijn, de wind door zijn vacht voelen waaien en de wereld verkennen, daar leeft hij voor. Maar hij doet het liever solo, zonder andere katten of pluizige buren om hem af te leiden.

Hij is niet zot van te jonge kindjes of andere harige vriendjes. Hij heeft liever al jouw aandacht voor zichzelf, zonder concurrentie van kleine mensjes of viervoeters.

Met Minouche in huis is geen dag hetzelfde. Dus maak je klaar voor avonturen, knuffels en heel veel gelach. Hopelijk kan hij snel bij u aan zijn volgende marathon beginnen!!

Minouch verblijft momenteel in:

Dierenbescherming Mechelen
MECHELEN
Dierenbescherming Mechelen
Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen