Hallo, Oscar

Oscar

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
andere
Deel Oscar op social media:
Naam:
Oscar
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
5 jaar en 6 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211675

Oscar is een grijs-witte kater geboren op 01/11/2018. Hij werd aan ons dierenasiel afgestaan na familiale moeilijkheden.

Oscar is onzeker en terughoudend van aard. Dit zorgt er voor dat hij negatief kan reageren (grommen en blazen) bij het ervaren van te veel prikkels en/of stress. Indien je dan zijn ruimte en grenzen respecteert, zal hij uiteraard niets doen. Ondanks zijn ‘beschermend schild’ is hij toch zeer sociaal en aanhankelijk naar mensen die hij kent. Als hij zich volledig op zijn gemak voelt, bloeit deze kleine knapperd snel open. Dan is hij verzot op aandacht en rolt hij er op los.

We zijn er van overtuigd dat Oscar zal openbloeien tot een sociale, aanhankelijke huisgenoot. Dit in de juiste thuissituatie, bij de juiste mensen. Mensen die zijn grenzen respecteren en hem alle tijd, alsook ruimte bieden om te settelen en open te bloeien.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Oscar verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust