Hallo, Zhora

Zhora

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Zhora op social media:
Naam:
Zhora
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 2 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
1252

°15.09.2022 - teefje (niet steriel) - mechelaar

*******ik schrijf deze update op Zohra omdat ze hier ondertussen al enorm veel vooruitgang heeft gemaakt. Het is geen hyper-dame nietmeer maar ondertussen kan ze rust vinden en hapt ze nietmeer constant in het rond*******ZHORA is op zoek naar een gouden mandje: ze zou normaal gebruikt worden om te fokken maar het andere teefje werd eerst loops dus was er geen plaats meer voor haar. ZHORA werd nooit gesocialiseerd, volgens ons liep ze er gewoon wat bij. ONDERTUSSEN kan ze ook om met nieuwe mensen, ze valt er nietmeer naar uit.

Haar extreme hapgedrag is bijna verdwenen omdat ze nu rust kan vinden en geleerd heeft dat dit niet te correcte manier is om met stress om te gaan. Ze snuffelt nu veel op wandeling en krijgt veel verrijking en kauwmogelijkheden. In het begin was ze zo zenuwachtig dat ze deze dingen allemaal negeerde maar ze heeft nu ontdekt dat dat leuk is!ZHORA zou uit een pittige werklijn komen dus ze is niet geschikt als gezinshond. Maar ze heeft niet genoeg DRIFT voor een mensen die met haar op hoger niveau willen sporten of in het werk willen zetten.

Ze gaat alleen naar mensen met ervaring met dit type honden. Zhora kan getest worden met andere honden van haar grootte. Gedrag naar andere dieren is onbekend.

We plaatsen we haar niet bij kinderen.

Ze vindt wandelen super leuk, daar ontstresst ze echt van. Op wandeling moet ze veel snuffelen maar ze kan ook aan voet lopen.ZHORA is een 5-tal uur zindelijk. En heeft bij ons alleen nog maar knuffels kapot gebeten. Alleen zijn moet in een nieuwe thuis steeds opgebouwd worden.Wie een hond zoekt om mee bezig te zijn is bij Zhora aan het juiste adres. Het zal zo belonend zijn om haar te laten uitgroeien tot de hond die ze kan zijn. Nu ze beter kan omgaan met nieuwe dingen gaat ze in sprongen vooruit.Heb jij een warm nest voor ZHORA? Stuur dan een mailtje met alle relevante info over uzelf naar asiel@hetzilverenmandje.be. ADOPTIE-ONTMOETINGEN enkel op afspraak zo dat we hier rustig onze tijd kunnen nemen. Indien u geen afspraak hebt kan u de hond niet zien.

Zhora verblijft momenteel in:

Het Zilveren Mandje
LOKEREN
Het Zilveren Mandje
Bekijk alle dieren van Het Zilveren Mandje